Boerderijwinkel

Onze boerderijwinkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08.00-18.00 uur.  Op zon- en feestdagen zijn we gesloten.

In onze winkel zijn lokale producten aanwezig van ons eigen Beemsterland of van een collega teler uit de buurt!

In de winkel zijn onder andere verkrijgbaar: aardappelen Beemster Eerstelingen en Frieslanders van eigen land, verse melk, kaas, vruchtensappen, peren/appelstroop, honing, potjes knoflook, kakelverse eieren.

Kom een kijkje nemen!

Verse melk van de tap!

Dagelijks vulllen wij de tap met verse melk. Deze kunt u zelf in de gewenste hoeveelheid tappen. Hiervoor kunt u een fles kopen in de winkel, of zelf een fles meenemen!

Verse scharreleieren

In onze boerderijwinkel verkopen we verse scharreleieren. Met de pannenkoekenmix van Korenmolen de Nachtegaal en de verse melk bak je hiermee de lekkerste pannenkoeken!

Lokaal

De aardappelen in de winkel komen van ons eigen land. De uien komen van een collega teler uit de buurt. De vruchtensappen komen bij de fruitteler vandaan uit de Beemster. De kaas? Die komt natuurlijk uit de Beemster. De grauwe erwten uit de Schermer.
En zo kunnen wij nog wel even doorgaan,

Op onze  facebook pagina houden wij u op de hoogte van onze werkzaamheden en nieuwtjes!

Bij vragen of opmerkingen kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij zullen u zo snel als mogelijk proberen te beantwoorden!