Beemster Eerstelingen

“Van het land naar de Klant”

Al decennia lang, worden op de Nicolaashoeve de lekkerste aardappelen geteeld op de Beemster klei, onze Beemster Eerstelingen. Wij zijn zuinig op onze bodem en het bodemleven en proberen zo duurzaam mogelijk onze Beemster Eerstelingen en andere producten te telen, met aandacht en zorg voor mens, dier en milieu.

Onze aardappelen hebben een onovertroffen smaak! De Beemster Eerstelingen groeien langzaam op de Beemster klei, zodat de smaak goed tot zijn recht komt. Veel nieuwe rassen groeien snel en hebben enorme opbrengsten, maar de echte lekkere aardappelsmaak is vaak ver te zoeken. Ook de structuur van de Beemster Eerstelingen is kenmerkend en fantastisch.

Onze Beemster Eerstelingen zijn iets kruimig en heerlijk als tafelaardappelen, maar ook super geschikt voor frietjes, salades, stamppotten en gebakken aardappelen. Vanaf het moment dat de nieuwe oogst weer binnen is (meestal eind juli) is het weer smullen geblazen!

Puur & ongewassen

Betere smaak en langer houdbaar

Van ons land naar de klant

Rechtstreeks aan u verkocht vanaf de boerderij

Aardappel = superfood

Een aardappel bevat 0% vet en zit vol vitamine en mineralen!!

Aardappel als Superfood

Er zit geen grammetje vet in de onbereide aardappelen. Ze zijn rijk aan vitaminen, mineralen, vezels en zetmeel. Een gewone portie aardappelen (ca 150 gram) zorgt voor:

0 %
Van de aanbevolen dagelijkse Vitamine C hoeveelheid
tot 0 %
Van de dagelijks benodigde magnesium en ijzer
0 %
Van de dagelijks benodigde hoeveelheid kalium

Haal uw Beemster Eerstelingen bij ons af

Onze Beemster Eerstelingen zijn ieder jaar vanaf ongeveer eind juli beschikbaar om bij ons aan de boerderij af te halen. Voor afhalen van aardappelen zijn wij open van maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Zolang de voorraad strekt!

Grote bestelling?

Wilt u grote hoeveelheden afnemen of gewoon zeker weten of er nog voorraad is. Schroom dan niet om onderstaand contactformulier daarvoor in te vullen:

DutchEnglishGermanFrenchSpanishItalianPortuguese