Het boeren leven

Onze blije koeien

De weide melk van onze koeien gaat naar onze coöperatie CONO in de Beemster, die er de lekkerste Beemsterkaas van maakt. Wij zijn trots dat onze koeien het goed hebben en ook nog eens de béste melk produceren. Ook in de winter komen onze koeien niets te kort. In onze super de luxe stal met o.a. waterbedden, melkrobots, massageborstels worden zij van alle gemakken voorzien. Komt u gerust eens een kijkje nemen bij de koeien en de melkrobot en oordeel zelf!

Rondleiding en boerderijdag
vergaderruimte

U kunt bij ons terecht voor verschillende leuke bezoeken. Of u nu alleen komt, met zijn tweeën, met uw bedrijf of vriendengroep. Wij organiseren korte rondleidingen, groepsrondleidingen over het gehele bedrijf en zo nu en dan boerderijdagen.. Ook hebben wij een mooie ruimte beschikbaar voor vergaderingen/bijeenkomsten, met uitzicht op het weiland en de stal.. Via onderstaande knop kunt u een datum plannen om ons te bezoeken. Wij nemen daarna contact met u op om uw wensen te bespreken.

Onze aardappelen

Wij verbouwen onze eigen aardappelen. De Beemster Eerstelingen.  De smaak is onovertroffen. Héérlijk als tafelaardappelen, maar ook super geschikt voor frietjes, salades, stamppotten en gebakken aardappelen. U kunt deze bij ons afhalen aan de boerderij, van maandag tot en met zaterdag.

vers gesneden Beemster Polder patat

Van onze eigen Beemster Eerstelingen snijden wij zelf verse Beemster polder patat. U kunt deze iedere vrijdag en zaterdag bij ons afhalen. De Beemster Polder Patat wordt in een gesealde zak aan u verkocht waardoor de verse patat extra lekker blijft! Heeft u vragen of wellicht behoefte aan een grote bestelling dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Op dit moment kijken we uit naar de nieuwe oogst fritesaardappelen  en hebben we tijdelijk geen versgesneden patat.

Ieder jaar weer verbouwen wij onze eigen tulpen op onze akkers. Uiteraard zijn fotoshoots in deze tulpen velden schitterend. U kunt bij ons een moment plannen om uw eigen fotoshoot te organiseren in een van onze tulpen velden. Klik op onderstaande knop om een moment te plannen.

Rond juli worden onze tulpen velden gerooid voor de tulpen bollen. De bollen worden vervolgens gedroogd, gepeld, uitgezocht, geteld en afgeleverd aan de kopers. U bent van harte welkom om eens te komen kijken.

Veel gestelde vragen

Op maandag t/m zaterdag tussen 08:00 uur en 17:00 uur kunt u onze aardappelen en eventuele tulpen bollen (afhankelijk van het seizoen) bij ons komen afhalen.

Tulpen bollen worden rond juli gerooid en daarna gepeld. Vervolgens zijn ze vanaf begin augustus tot ongeveer begin november beschikbaar. Zolang de voorraad strekt natuurlijk.

Onze Beemster Eerstelingen zijn rond half juli beschikbaar voor levering/afhalen.

Normaal gesproken zijn de Beemster Eerstelingen vanaf half juli tot ongeveer begin april beschikbaar. Over het algemeen hebben we wél het hele jaar rond aardappelen te koop. Als u twijfelt dan kunt u ons altijd een bericht sturen via het contact formulier of uw vraag mailen naar info@nicolaashoeve.nl

DutchEnglishGermanFrenchSpanishItalianPortuguese