bezoek de boerderij

Kom een dagje langs, alleen, met zijn 2 of met een hele groep

U kunt onze boerderij Nicolaashoeve Beemster altijd bezoeken. Dit kan zowel in groepen als met 1 á 2 personen. Mocht u bijvoorbeeld een familie dag in De Beemster organiseren of misschien tijdens een vrijgezellenfeestje langs De Beemster komen? U kunt bij ons terecht voor verschillende arrangementen. Onderstaand vindt u de mogelijkheden. Daarbij kunt u ook direct een datum en tijd reserveren. Wij verwelkomen u graag en kijken uit naar uw bezoek!

Met hoeveel mensen bezoekt u de Beemster?

Onderstaand vind u onze arrangementen terug. U kunt deze direct reserveren en aangeven met hoeveel personen u onze boerderij in de Beemster wilt bezoeken.

korte rondleiding

U kunt bij ons terecht voor een korte rondleiding van circa 30-45 minuten tot en met 10 personen. Hiervoor vragen wij een bijdrage van €60,- ook als u met minder dan 10 personen langs komt. U kunt dit via onderstaande knop inplannen. Wilt u met meer dan 10 personen langs komen dan kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen.

Uitgebreide rondleiding

Wij organiseren graag uitgebreide rondleidingen voor groepen mensen. Bedrijven, collega's, vrienden en families zijn van harte welkom op Nicolaashoeve Beemster. We beginnen de dag met een heerlijke kop koffie/thee met iets lekkers en een introductie over de Nicolaashoeve en de Beemster. U krijgt een toer over de gehele boerderij en de eventuele akkers (afhankelijk van de jaargetijde) Mogelijk vanaf 4 personen of meer. €15,-pp. U kunt via onderstaande knop uw bezoek plannen.

Boerderij dag

Voor groepen kunnen wij ook een langere dag organiseren met daarbij bijvoorbeeld een heerlijke boeren lunch (deluxe). Uiteraard helemaal naar eigen wens ingevuld. U kunt via onderstaande knop een gewenste datum plannen. Wij nemen daarna contact met u op voor de mogelijkheden.

Goede tip voor bedrijvendagen!

Anderen gingen u voor

Leuke boerderij. We waren er spontaan om mijn dochter "koeien" te laten zien. In een andere schuur werden tulpenbollen gesorteerd. Ook indrukwekkend. Een bezoek met kinderen is de moeite waard als tussenstop op weg naar Volendam.
Sebastian Lamotte
Uit Duitsland
5/5
Leuke boerderij en leuke mensen. Wij hebben een leuke rondleiding gehad en hebben ook nog wat geleerd.
Corine Bekema
Uit Nederland
5/5
DutchEnglishGermanFrenchSpanishItalianPortuguese