Bed and Breakfast

  onze koeien, onze tulpen  Knotterdeknot, wat ben ik oud...

          B&B fietspad voor de B&B         B&B welkom Nicolaas Hoeve

De Nicolaas Hoeve Beemster heeft een Bed&Breakfast, in een aparte woning bij  de boerderij. Er bevinden zich drie slaapkamers in de Bed & Breakfast, de kamers  Koe (cow) , Tulp (tulip) en Dijk (ditch).  U vindt hier rust en privacy en heeft een prachtig uitzicht over het Beemsterland. In de lente zijn de tulpenvelden fantastisch om te zien en u kunt hier mooie foto’s maken. Parkeren kunt u gratis bij de Bed & Breakfast, maar ook per bus is de Nicolaashoeve prima bereikbaar.

De Nicolaashoeve ligt aan de Middenweg in de Beemster, tussen Purmerend, Amsterdam, Alkmaar en Hoorn. De Noordzeekust, het strand, Zaanse Schans, Amsterdam, Volendam, Edam en de Schermer molens zijn dichtbij.

In de zomer, of op een mooie herfstdag,  is het fantastisch om van de Nicolaas Hoeve en de Beemster te genieten. Het is heerlijk om op een mooie dag lekker te wandelen of te fietsen over de dijken, langs de ringvaart en de mooie polderwegen.  Er is veel te zien: prachtige boerderijen, molens, musea, forten, kerken, klooster en het  gezellige  hart van de polder waar u heerlijk kunt eten of gezellig kunt winkelen.  Wij hebben diverse fietsroutes voor  u klaarliggen en ook is er de mogelijkheid om fietsen te huren.   Ook grazen onze koeien heerlijk buiten. U kunt ze van zeer dichtbij aanschouwen.

U kunt ontspannen in de B&B Nicolaashoeve, op het terras, in de tuin, of in de royale woonkamer met (gratis)  TV, radio/cd, magnetron, WiFi, koffie en thee. ’s Morgens serveren wij u een ontbijt, op het door u gewenste tijdstip, met verschillende heerlijke, lokale producten.

De Nicolaashoeve is een prima vertrekpunt voor een dagje uit. De bushalte ligt op 300m.

We heten u graag van harte welkom!

Voor een langer verblijf, prijzen of informatie:

E-mail: info@nicolaashoeve.nl  of telefoonnummer: 0299-690293 / 06-23207990

 

 

Woonkamer ontbijttafel/keuken
slaapkamer Koe (cow) slaapkamer Tulp (tulip)
   

 slaapkamer Koe 1              slaapkamer boven voor B&B

 

                      slaapkamer Dijk voor B&B3    Kamer Dijk

Weetjes


Meer..

DAGJE BIJ DE BOER ENORM SUCCES, ALLE BEZOEKERS BEDANKT VOOR DE PRACHTIGE DAG!
Meer..